Koncert: Opera på Selsø Slot

4. September 2021 kl. 18:30
Arrangør: Selsø-Hornsherred Musikforening

Traditionen tro afslutter vi sæsonen med manér. Operaaften! Solister fra Trinitatis Kirkes Kor besøger os i den gamle riddersal,  Danmarks smukkeste koncertsted!

Fire operasangere og en pianist koncertsæsonen på Selsø slot med nogle af de bedste stykker fra operaens verden. Camilla Toldi Bugge, sopran. Kristin Mulders, mezzosopran. Gerald Geerink, tenor. Torsten Nielsen, baryton. Louise Schrøder, klaver.

• Koncerten afholdes i Selsø Slots baroksal fra 1734
  • Parkering kan ske ved Selsø Kirke, Selsøvej 28. Herefter følger du skiltningen til fods til museets port-indgang. Hvis du er gangbesværet, må du parkere foran slottet.
  • Ankom 30 minutter før koncertstart
  • Alle restriktioner vedr. COVID-19 overholdes. Det vil sige, at der er begrænset antal pladser og afstand mellem siddepladserne i salen.

Tip

Du har mulighed for mindst 3 dage før koncerten, at bestille mad til afhentning ved at kontakte sønderbykro.dk, som ligger ca. 400 meter fra slottet. Du kan nyde maden i de skønneste omgivelser op til slottet, hvor der er bænke og borde.

Koncertprogram 2021

Som noget helt nyt står den nydannede Selsø-Hornsherred Musikforening bag sæsonens koncertprogram på Selsø Slot. Sæsonen byder på mange klassiske koncerter af høj kvalitet. Få overblikket på www.selsoe.dk

Billetter til Koncert: Opera på Selsø Slot
4. September 2021

Billettype Pris   Antal
Operaaften DKK 200,-
+ gebyr DKK 8,25
Læg i kurv

Koncert: Opera på Selsø Slot

4. September 2021 kl. 18:30
Arrangør: Selsø-Hornsherred Musikforening

• Koncerten afholdes i Selsø Slots baroksal fra 1734
  • Ankom 30 minutter før koncertstart

Tip

Koncertprogram 2021

Herregårdsmuseet Selsø Slot
Selsøvej 30A, 4050 Skibby

Google Map
Copyright © 2011 - 2021 YourTicket.dk. All rights reserved.
Kontakt arrangør

Kontakt arrangør

Beskeden er sendt!
Navn (Valgfrit)

E-mailadresse

Hvad kan jeg hjælpe dig med?